Vejen der til

Det er meget nemmere og lettere end du tror! Man kan vælge mellem flere forskellige ruter og komme udhvilet til sin destination. Hovedbyerne er Denver og Minneapolis. Adskillige øst og vestkyst byer tilbyder også hyppige flyforbindelser til flere af byerne i det såkaldte Real America States. Endvidere er vejnettet omfattende og nemt at gå til , feks. med bil, motorcykel eller camper.

 

Du kan booke din rejse til ex. hos følgende rejsebureauer, der alle er specialister på rejser til Real Amerika.

 

USA Rejser http://usarejser.dk/

USA Tours http://www.usatours.dk/

BilletKontoret http://www.billetkontoret.dk/

FDM Travel http://www.fdm-travel.dk/

Holsterbro RejseCenter http://www.holstebrorejsecenter.dk/

Jysk Rejsebureau http://www.jysk-rejsebureau.dk/

Kilroy Travels http://www.kilroy.dk/

Profil Rejser A/S http://www.profil-rejser.dk/

Risskov Travel Partner http://www.risskov.com/

Team Benns http://www.team-benns.com/


Best of the West

At besøge Rocky Mountain West på motorcykel, i lejet bil eller motorhome, er efterhånden blevet den mest praktiske måde at komme rundt på. Man kan i dag leje motorhomes i de fleste større lufthavne. Besøgende kan med fordel gøre brug af de mange første klasses campingpladser der findes i hele regionen. Denne transportmåde er efterhånden ved at blive den mest populære måde at rejse rundt på, flere tour-operatører og rejsebureauer tilbyder også pakkeløsninger med fly inkluderet.

National Parks

Mange af Amerikas største nationalparker ligger i de 4 staters region der også inkluderer Yellowstone Nationalpark, kontinentets store stolthed – Glacier; den eneste nationalpark der er blevet navngivet efter en Amerikansk præsident – Theodore Roosevelt; og det mest kendte Amerikanske symbol – Mt. Rushmore. Det er nok regionens mest populære rejserute.

Golf the Real America

Der er flere hundrede golfbaner at vælge i mellem i Real America Regionen. Regionen er kendt for et fantastisk landskab og mange steder kan man spille golf 6-7måndeder om året. Læs mere om regionen her:

Fish the Real America

I Real America regionen findes der også et hav af muligheder for ørred fiskeri, der ligger tusinder af uspolerede steder og over 40 ”gamefish” arter. Læs mere of fiskeri her:

Breweries

Regionen bliver efterhånden også mere og mere populær for dens bryggerier, vindistrikter samt kulinariske spisesteder. Klik her for et forslag: